Tema Vakfı Cengiz Holding : Gölcük TEMA Vakfı ailesi büyüyor | Gölcük Haber Gazetesi - Dw türkçe'nin aktardığı habere göre, cengiz holding'in yaptığı 50 binlik yani 500 bin liralık bağışı, tema vakfı tarafından iade edildi.

Tema Vakfı Cengiz Holding : Gölcük TEMA Vakfı ailesi büyüyor | Gölcük Haber Gazetesi - Dw türkçe'nin aktardığı habere göre, cengiz holding'in yaptığı 50 binlik yani 500 bin liralık bağışı, tema vakfı tarafından iade edildi.. Cengiz holding'den yapılan açıklamada tema vakfı'nın açıklamasına ilişkin açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ifadesi kullanıldı. Cengiz holding, tema'nın kampanyasına 500 bin lira bağışladığını duyurmuştu. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği takviyesi duyurdu. Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti.

Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması. Cengiz holding ilk kez yararlı bir işe kalkışmış onuda tema vakfı bertaraf etmiş. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Ancak cengiz holding tarafından yapılan 50 fidanlık bağışın tema vakfı tarafından kabul edilmediği öne sürülmüştü. Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi.

TEMA'dan dikkat çeken adım: Cengiz Holding'in fidan ...
TEMA'dan dikkat çeken adım: Cengiz Holding'in fidan ... from yeniistiklal.com
Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlatmıştı. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Cengiz holding'den tema vakfı açıklaması. Yapmaya da devam edeceğiz. denilen açıklamada, türkiye'nin her yanı yangınla çevriliyken tema'nın bizim bağışımızla ilgili yaptığı. Ancak cengiz holding tarafından yapılan 50 fidanlık bağışın tema vakfı tarafından kabul edilmediği öne sürülmüştü. Açıklamada, bir kısmı kontrol altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi.

Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı.

Ancak cengiz holding tarafından yapılan 50 fidanlık bağışın tema vakfı tarafından kabul edilmediği öne sürülmüştü. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu iddia edildi. Cengiz holding, tema'nın bağış reddine ilişkin açıklama yaptı. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl bağışta bulunmak istediği öğrenildi. Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi. Başlattığı fidan bağışı kampanyasına destek yağan tema vakfı, cengiz holding'in 50 bin fidan yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Cengiz holding bir açıklama yayımladı. Tema, cengiz holding'in bağışını geri çevirdi! Açıklamada, her konuda desteklerimizi yapıyoruz; Bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan. Açıklamada, bir kısmı kontrol altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi.

Tema'nın orman yangınları nedeniyle başlattığı fidan bağışı kampanyasında, bazı şirketlerin bağışları reddedildiği, bu şirketler arasında iktidara yakınlığı ile bilinen mehmet cengiz'in sahibi olduğu cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding, orman yangınları sonrası 500 bin liralık bağışını reddeden tema vakfı hakkında bir açıklama yaptı. Cengiz holding, tema'nın bağış reddine ilişkin açıklama yaptı. Geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu.

Yandaş Cengiz Holding'in patronu Cumhuriyet'e 1 milyon ...
Yandaş Cengiz Holding'in patronu Cumhuriyet'e 1 milyon ... from ilerihaber.org
Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Holdingden yapılan açıklamada, bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlara karşı ülke olarak büyük bir mücadele veriyoruz. Cengiz holding'den tema vakfı açıklaması. 37 34662 üsküdar, i̇stanbul / türki̇ye tel: Vay arkadaş, nasıl iştir bu böyle? Dw türkçe'nin aktardığı habere göre, cengiz holding'in yaptığı 50 binlik yani 500 bin liralık bağışı, tema vakfı tarafından iade edildi. Tema, cengiz holding'in bağışını geri çevirdi! Ülke ekonomisine ve gelişimine katkı sağlayan dev projeleri hayata geçirmeye, türkiye için çalışıp üretmeye devam ediyor.

Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi.

Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddettiği belirtildi. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Ancak dw türkçe'nin haberine göre tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi. Yapmaya da devam edeceğiz. denilen açıklamada, türkiye'nin her yanı yangınla çevriliyken tema'nın bizim bağışımızla ilgili yaptığı. Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması. Tema vakfı, iddiaya göre 50 bin fidan bağışlayan cengiz holding'in bağışını kabul etmedi ve geri iade etti. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı yeniden yeşerteceğiz kampanyasına 50 bin fidan cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu iddia edildi. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding, tema'nın kampanyasına 500 bin lira bağışladığını duyurmuştu.

Ancak dw türkçe'nin haberine göre tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi. Cengiz holding ilk kez yararlı bir işe kalkışmış onuda tema vakfı bertaraf etmiş. Dw türkçe'nin haberine göre, bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Ülke ekonomisine ve gelişimine katkı sağlayan dev projeleri hayata geçirmeye, türkiye için çalışıp üretmeye devam ediyor.

haberadiyaman.com.tr
haberadiyaman.com.tr from haberadiyaman.com.tr
Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Tema vakfı da bir kampanya düzenleyerek, bağış fidan kabul etmeye başladı. Cengiz holding'den yapılan açıklamada tema vakfı'nın açıklamasına ilişkin açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ifadesi kullanıldı. Cengiz holding'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı yeniden yeşerteceğiz kampanyasına 50 bin fidan cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Cengiz holding, tema'nın bağış reddine ilişkin açıklama yaptı.

Cengiz holding ilk kez yararlı bir işe kalkışmış onuda tema vakfı bertaraf etmiş.

Cengiz holding, orman yangınları sonrası 500 bin liralık bağışını reddeden tema vakfı hakkında bir açıklama yaptı. Tema yaptığı açıklamada, cengiz holding'in çevreye etki konusunda sahibi olduğu şirketlerin verilerini açıklamaması nedeniyle bağışı kabul etmediklerini açıklamış. Dw türkçe'nin haberine göre, bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı yeniden yeşerteceğiz kampanyasına 50 bin fidan cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Ülke ekonomisine ve gelişimine katkı sağlayan dev projeleri hayata geçirmeye, türkiye için çalışıp üretmeye devam ediyor. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddettiği belirtildi. Açıklamada, bir kısmı denetim altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Cengiz holding ilk kez yararlı bir işe kalkışmış onuda tema vakfı bertaraf etmiş. Dw türkçe'nin aktardığı habere göre, cengiz holding'in yaptığı 50 binlik yani 500 bin liralık bağışı, tema vakfı tarafından iade edildi. Tema vakfı'nın, tabiata ziyan verdiği gerekçesiyle reaksiyon çeken iktidara yakın cengiz holding'in. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama